Doua pastile pe zi tin parul carunt la distanta

Utilizare

Luati zilnic doua capsule de vitamine super premium Get Away Grey pentru inlocuirea parului carunt dupa masa, si urmariti pe parcursul saptamanilor cum parul creste si isi recapata culoarea naturala din radacini.

Apoi, pentru a va mentine culoarea naturala a parului, luati in continuare doua vitamine super premium Get Away Grey, care sunt 100% naturale si sanatoase, o data pe zi, pentru a arata la fel de tanar(a) precum va simtiti.

Cat timp va dura pana cand actioneaza?

Constatarile noastre au aratat ca rezultatele variaza in functie de persoana – unii incep sa vada rezultatele dupa doar 8 saptamani, in timp ce la altii poate dura pana la 12 saptamani. Nivelul existent al Catalazei si capacitatea de absorbire si procesare a cantitatii de Catalaza, impreuna cu viteza de crestere a parului dvs., vor influenta durata necesara pentru a vedea rezultatele. Continuati sa le luati si veti reveni la culoarea naturala a parului in cel mai scurt timp.

Profitati de oferta noastra pe timp limitat:

Redobanditi astazi culoarea naturala a parului dumneavoastra cu oferta noastra pe timp limitat cu o reducere de 58 RON la comandarea celei mai bune oferte speciale a noastre, avand cele mai bune rezultate — Programul de tratament 3 flacoane/3 luni .