Intrebari frecvente

I. Vitaminele Get Away Grey sunt complet sanatoase?
R. Da, vitaminele super premium Get Away Grey pentru par carunt sunt 100% naturale, deoarece ele constau din aditivi pe baza de plante medicinale, plante si minerale. De fapt, daca doriti sa aflati cum sa opriti incaruntirea, cititi lista de ingrediente de pe fiecare flacon, unde substanta enzimatica anti-incaruntire principala este Catalaza, dar aceasta include, de asemenea, si vitamina B6, acid folic, biotina, acid pantotenic, zinc, coada-calului, extract de palmier pitic, PABA, tirozina, steroli din plante, extract din radacina de urzica, clorofila, Fo Ti si orz verde pentru un par mai gros, cu mai mult volum si mai sanatos.
I. Produsul dumneavoastra este aprobat de FDA (Administratia S.U.A. pentru alimente si medicamente)?
R. Nu, la fel ca toate celelalte produse pe baza de vitamine, nu este necesar ca Get Away Grey sa fie aprobat de FDA.
I. Cat timp va dura pana cand voi observa ca parul meu isi revine la culoarea sa naturala?
R. Culoarea parului dvs. nu va reveni peste noapte, ci treptat, de-a lungul a catorva saptamani; de obicei, veti vedea ca va revine culoarea naturala a parului intre a opta si a doisprezecea saptamana, vazand radacinile parului dvs. schimbandu-si culoarea din gri si revenind la culoarea initiala a parului dvs.
I. De ce variaza rezultatele Get Away Grey de la o persoana la alta?
R. Totul depinde de nivelele dumneavoastra existente de Catalaza. Pe masura ce imbatranim, producem mai putina enzima Catalaza, o componenta cheie care descompune Peroxidul de Hidrogen, un radical liber care ne cauzeaza incaruntirea parului. Daca aveti nivele scazute de Catalaza, va dura cu atat mai mult pana cand veti vedea rezultatele.
I. Va disparea tot parul meu gri?
R. Din nou, experientele utilizatorilor vor varia in functie de persoana si de productia naturala a enzimei Catalaza si de nivelele Peroxidului de Hidrogen. Raspunsurile clientilor au variat de la vasta majoritate, care si-a recapatat complet culoarea naturala a parului, pana la altii, care au observat o inversare semnificativa, dar cu unele dovezi de par carunt, si pana la o minoritate de incidente, la care Get Away Grey nu functioneaza.
I. Get Away Grey va face ca parul din celelalte parti ale corpului meu sa isi revina la culoarea naturala?
R. Da, pe masura ce enzima Catalaza se acumuleaza in organismul dvs., veti incepe sa vedeti cum culoarea naturala a parului dvs. va reveni in toate zonele corpului.